Rólam

Angol–testnevelés szakos tanár vagyok, két kisgyermek anyukája. Kisgyerekkorom óta sportolok, egykor versenyszerűen teniszeztem, ma hobbiként űzök többféle sportot is (úszás, futás, tenisz, lovaglás, bicajozás, tai-chi).

​Mint testnevelő, teniszoktató és egykori sportoló, szeretnék segíteni  azoknak a fiatalabbaknak és idősebbeknek –nemcsak anyukáknak-, akik úgy gondolják, a mozgással szeretnének egészségesebbé válni. Személyes tapasztalataim és szaktudásom alapján indítottam el a Tutti Fitti „mozgalmat”, amelynek legfontosabb célja közvetíteni a „mozgás értékét”. Rendszeresen megjelenő cikkeimmel, blogommal, és könyvemmel (Gyermeked a személyi edződ) arra szeretném biztatni nő társaimat, hogy az otthon, a házimunka és a gyermekgondozás-nevelés közben is fordítsanak figyelmet testi-lelki fittségükre, regenerálódásukra. Hiszek  abban, hogy a sport olyan pluszt képes adni nekünk, ami segítségével képesek tudunk nőknek maradni. Helyt állni az háziasszony, édesanya, feleség szerepben is. 

Kapcsolat: 

Csoba Ildikó 
tel.: 30/488 6098
email: tuttifitti@gmail.com

Én és a Tutti Fitti

Kisgyermekes anyukaként magam is átéltem, milyen nehéz a terhesség és a szülés után újra "formába lendülni". Tapasztalva a mozgás jótékony hatásait, elhatároztam, hogy tudásomat megosztom azokkal az anyukákkal, akik szeretnének a mozgás által gazdagodni és gyermekeiket gazdagítani. Saját tapasztalataim és tanítványaim visszajelzései alapján úgy érzem, segíthetek azoknak a nő társaimnak, akik hozzám hasonlóan hisznek a sport test és lélekmegújító erejében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése