Tutti Fitti

Biztosan Te is szeretnél minőségi, tartalmas és hosszú életet élni. Energikusan, pozitívan és harmonikusan közlekedni a világban. Könnyedén „venni az akadályokat”. Biztosítani szervezeted kiegyensúlyozott működéséhez a szükséges feltételeket. Igényes külsővel megmutatni mindenkinek, hogy önmagad és mások által is értékesnek tartott ember vagy.  Nos, a Tutti Fitti ebben segítségedre tud lenni.

A Tutti Fitti a MOZGÁS értékét közvetíti fiatal hölgyeknek, érett asszonyoknak, kismamáknak és kisgyerekes anyukáknak. Lelkesít, gyakorlati ötleteket ad és edzésterveket kínál OTTHON sportoláshoz. A Tutti Fitti hisz abban, hogy aktív életmóddal jelentős minőségi változást érhetünk el külső és belső harmóniánk megteremtésében.

A Tutti Fitti szól MINDEN EGÉSZSÉGTUDATOS NŐHÖZ. Gyakorlati tippekkel szeretné segíteni azokat a lányokat és asszonyokat, akik sok-sok teendőik mellett – vagy ezek ellenére szeretnék megőrizni esztétikus és egészséges női mi voltukat.

A Tutti Fitti külön szól KISMAMÁKHOZ és KISGYERMEKES ANYUKÁKHOZ is. Szeretne segíteni a várandósság, a szülés és a babagondozás alatt testi, lelki és szellemi értelemben is jelentős pluszterhelést viselő nőknek nőnek maradni.


A Tutti Fitti szól a szülőkhöz is. Hiszen, ők azok, akik életmódjukkal, szokásaikkal és viselkedésükkel a leginkább irányt mutatnak a gyermekeknek (akarva-akaratlanul). Az aktív tevékenységek gyakorlása, a közös élmények átélése és a mozgáshoz kapcsolódó sikerélmény megtapasztalása útravalóul szolgálnak a kicsiknek. Érdemes tudatosan tekinteni erre.  

Tevékenységek

A Tutti Fitti blogjával, könyvével (Gyermeked a személyi edződ) és személyes tanácsadásával az OTTHON sportolást kívánja népszerűsíteni. Szeretné megtanítani az alapokat az önálló testmozgáshoz, amikre építve aztán mindenki maga építheti fel saját egészségtervét és edzésprogramját. Hisz abban, hogy kellő háttér ismeret birtokában bárki könnyen beépítheti a testmozgást a mindennapjaiba.

Általános egészségmegőrző testmozgás a Tutti Fitti programja. Bármilyen speciális esetben – kóros túlsúly, ortopédiai problémák, veszélyeztetett terhesség, krónikus betegségek, pl. magas vérnyomás, cukorbetegség, stb… - esetén szakember felkeresése javasolt, szigorúan az általuk összeállított edzésterv végezhető. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése