2013. március 19., kedd

Füzet bemutató - Mozgással a szépségért, vitalitásért és a jó közérzetért


Tutti Fitti 

Mozgással a szépségért, vitalitásért

és a jó közérzetért

RENDELD MEG MOST 15 % KEDVEZMÉNNYEL ITT!
 


Életmódunk alapvetően meghatározza életkilátásainkat. Más szavakkal, a holnapunkat a mában alapozzuk meg. Igazán akkor lehetünk boldogok, azaz EGÉSZek, ha testben és lélekben is szabadok vagyunk. Ki ne szeretne minőségi, tartalmas és hosszú életet?! Nos, ezért tennünk is kell… Minden nap!


Az EGÉSZség három „pilléren” nyugszik. Táplálkozás, mozgás, tudatos pihenés. Mindhárom hozzátartozik a szépség, egészség és fiatalság megőrzéséhez. A legtöbbször a sport az, ami csupán „kampányszerűen” része az életünknek… Pedig a rendszeresen végzett testmozgás megőrzi a test rugalmasságát, elősegíti a jó anyagcserét, egyensúlyban tartja testsúlyunkat, és megadja azt a fizikai erőnlétet, ami szükséges ahhoz, hogy az életünk minden területén helyt álljunk. Nem is beszélve az esztétikus megjelenésről… Ki ne szeretne vonzó, sugárzó és élettel teli nőként csábítani?



A „Tutti Fitti – Mozgással a szépségért, fiatalságért és a jó közérzetért” egy olyan praktikus füzet kártyákkal, aminek a célja – azon túl, hogy szeretné röviden, tudományos mélységek nélkül áttekinteni az egészségmegőrzés és fittség témáját – hogy gyakorlati tippekkel segítse az elfoglalt lányokat, asszonyokat a rendszeres sportolásban.  Legyen szó otthoni tornáról, vagy a legkézenfekvőbb mozgásformákról –úszásról, futásról, biciklizésről. Ajánlom mindenkinek, akik számára fontos az esztétikus és egészséges női mi voltjuk megőrzése és a sok-sok teendőik mellett- vagy ezek ellenére szeretnének odafigyelni saját fittségük megteremtésére is.


Ár: várhatóan 1350 Ft (+ szállítási költség)

RENDELD MEG MOST 15 % KEDVEZMÉNNYEL ITT!
--------------------------------------------------------------
Megrendelés menete:
1. lépés: megrendelőlap kitöltése
2. lépés: telefonon (vagy email- ben) egyeztetés a kifizetésről és az átvételről  
3. lépés: kifizetés és áruátvétel

Kifizetés módja: 1. a vételár átutalása után postázzuk a kiadványt, 2. személyes átvétel és kifizetés a IV. kerület, Kassai u. 5. szám alatt található Korall Biobárban.
--------------------------------------------------------------
RENDELD MEG MOST 15 % KEDVEZMÉNNYEL ITT!
  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése