2013. május 21., kedd

Egy olvasó története II.

A mozgás tényleg képes hozzájárulni a nők hétköznapi tündökléséhez.  Ékes bizonyítékul szolgál erre egy lelkes Tutti Fitti olvasó személyes sikerélménye, akinek a képei mesélik el az ő mozgáshoz kapcsolódó történetét. 



Részletekért kattints a További bejegyzésekre!
A külső megjelenés és a belső harmónia megteremtésének elengedhetetlen eszköze a testmozgás. Ha gyermekkorban elkezdjük, olyan alapot adhat, mely egy életre meghatározza megjelenésünket - alkatunkat, tartásunkat, magabiztosságunkat, személyiségünket. De felnőtt korban is csodákra képes. Oldja a stresszt, segít kikapcsolódni, formásít és támogatja a szervezet általános belső működését.


A Tutti Fitti hisz abban, hogy mozgással igenis könnyebb nőnek lenni és nőnek maradni.
 
A történet főszereplője, egy 4 éves gyermek anyukája, aki munka és család mellett tért vissza gyermekkori sportjához, a ritmikus sport gimnasztikához. Klubja az egykori versenyzőit toborozta újra össze az edzésekre, akik ma már anyukák. Nem kis szervezés szükséges ahhoz, hogy ezek az anyukák hetente találkozzanak és együtt mozogjanak. Mégis megéri: a sport által feltöltődve, nővé változva és mosolyogva térhetnek haza kis családjukhoz.

Most az edzéseknek tétje is volt: az Old Girls Kupán összemérhették tudásukat az egykor sikeres sportolók.  De valójában nem is maga a versenyzés volt az igazi lényeg. Sokkal inkább a rendezvény közösségformáló ereje. 

A verseny összefoglalója itt olvasható: www.rgfitness.hu

Kedves Olvasóm lelkesen mesélt az edzésekről, a verseny izgalmának újbóli átéléséről és a kis közösségről, akiket a sport hozott újra össze. Az már csak a hab a tortán, hogy  újra torna dresszben tündökölhetett! Hogy feldobta, hogy megmutathatta nőiességét a nagyvilágnak. Íme a fotón a bizonyíték.

A felvételért kattints a linkre: A gyakorlat bemutatója

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése