2015. november 17., kedd

Fittséggel a tündöklésért

Ragyogó tekintet, magabiztos testtartás és kedves mosoly. Könnyed és harmonikus mozdulatok. Észrevétlenül vagy éppen leplezetlen érdeklődéssel figyelnek fel rá az emberek. Külső és belső összhangot sugároz. Tökéletes az összkép - a karakteréhez illő smink, haj, és ruha. De talán még fontosabb a frissesség és derű, ami belülről árad. Már a jelenlétével is provokál. Számít, amit tesz, amit mond. Bár nem törekszik arra, hogy elismerő tekinteteket gyűjtsön be, jól esik leolvasni a csodálkozó kérdést: ki lehet ez a nő?


Kép forrása:
http://orig15.deviantart.net/372f/f/2009/259/a/6/flamenco___spain_dancer_woman_by_lord_iluvatar.jpg

Milyen nagyszerű érzés is hatással lenni másokra! Tudni a „titkot”, amitől egy hölgy érdekessé válik. Téged láttak-e valaha így? Te láttad magadat valaha így? Vajon milyen fotó készült volna akkor rólad? 

Megélnünk azt, hogy figyelnek, szeretnek és velünk akarnak lenni mások. Csodás érzés. De mi van, ha nem merjük átélni a nőiesség szabadságát, ha gátlások vannak bennünk alakunk tekintetében,  és úgy érezzük, inkább elbújnánk a férfi szemek elől. Próbáljunk meg szimplán elfogadni megváltozott formánkat!? Vagy van remény arra, hogy magabiztosan és elégedetten közlekedjünk akár bikiniben is?

Külső megjelenésünkben számtalan tényező játszik közre. Adottság, életkor, testsúly, karakter, kisugárzás, táplálkozási szokások, életmód, leterheltség. Tökéletességre felesleges törekednünk, közhely, de bőven elég saját magunkból kihozni a legtöbbet. Természetesen, sok múlik a kipihentségen, az ápoltságon és a fittségen. Túlterhelten, fáradtan és lestrapáltan ugyanis nehéz tündökölni. A gyenge fizikum és a rossz egészségi állapot szintén fakóvá és fénytelenné teszi a nőt. 

Az egészség, a ruganyosság és az energikusság ezzel szemben jelentősen hozzátesz a női vonzerőhöz. Ezek a hozzávalók fontosabbak a legjobb kozmetikumoktól, és a legtrendibb ruháktól is! Miért? Szimplán azért, mert magasabb életminőséget tükröznek. Ha ugyanis jól érezzük magunkat a bőrünket, nyitottá válunk az élet kínálta lehetőségekre – gazdagabbakká válunk élményekben, tapasztalatokban és ismeretségekben. És ami még ettől is fontosabb, kisugárzásunk lesz tőle. Képessé válunk harmóniát teremteni nemcsak önmagunkban hanem a környezetünkben is. Jóban leszünk önmagunkkal és a világgal. Mindent szépnek látunk magunk körül, és mások is szépnek látnak minket. Vonásaink kisimultak, tartásunk büszke és ellazult lesz. Vágyni fognak a férfiak a társaságunkra.

A fittséggel a tündöklésért azért is bátorító irány, mert reményt ad. Azt üzeni, bárhonnan is indulunk, aktív életformával mutatósabbá és vonzóbbá lehet tenni külsőnket, illetve lehet megőrizni szépségüket. Nagy elhatározás és még keményebb munka így vonzóvá válni, de a minőségi változás talán megér egy kis erőfeszítést.

Teremtsd meg Te is magad körül a csodát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése