2016. november 15., kedd

Aktívan a babával 35. hét

ANYA

Privát wellness: Milyen jó is frissnek, üdének, élettel telinek lenni! Bőröd friss, vonásaid kisimultak, érzékelésed élénk. Tiszta vagy. Olyan, mintha egy külső-belső "takarításon" estél volna át.  Kellemes fáradtság bizsereg a tagjaidban, miközben szellemileg és lelkileg nyugalom burkol magába. A szaunázás, a masszázs kiváló módja annak, hogy testileg-lelkileg megújulj. A kényeztetés egyszerre fiatalító, regeneráló, immunerősítő, öregedésgátló. Érdemes ezt a frissítőt bevetni a megújulásért.

BABA

A baba első játéka- Bébihinta: otthon vagy a játszótéren lassan kipróbálhatjátok a hintázást. Ennek az a feltétele, hogy a baba már megtámasztva tudjon ülni. Kezdetben csak finoman ringasd, később, amikor stabilan ül már lehet élénkebben lökni.

ANYA ÉS BABA

Torna a babával - Kis kenguru

Kh.: zárt állás, mélytartás
Helyben szökdelés páros lábon. Lehet kis csípőforgatással balra és jobbra is szökdelni.
Ismétlés szám: 10x
A testtartásra szökdelés közben tudatosan figyelj oda. Fej, váll, csípő, térd, boka egy képzeletbeli vonallal összekötve. Tekintet előre néz. Farizom végig befeszítve. A talajra mindig puhán érkezz, a talp első részével. A talajtól csak minimálisan távolodj el szökkenés közben. Csak bokából szökdelj. Lehet ugráló kötéllel is gyakorolni.
Gyermekkel: lehet úgy végezni a gyakorlatot, hogy a gyermek ölben van (=Kosárka tartás). A törzs egyenes marad.

Hatás: láb, farizom erősítő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése