2013. június 15., szombat

EDZÉSTÁR ANYUKÁKNAK

Az itt található gyakorlatok kisgyermekes anyukáknak szólnak, kifejezetten babákkal (kisgyermekekkel) közös edzésekhez.

Érdemes azonban körülnézni az alábbi helyeken is: Edzéstár Kismamáknak- a várandósság speciális időszaka alatti edzés (várandósság ideje alatt - szülés után 3. hónap) és a Edzéstár Nőknek e speciális időszakon  túli edzés összeállításához.

Hátizom Erősítő Gyakorlatok Anyukáknaknak

​​Kisgyermekkel különösen nehéz megőrizni a helyes tartást. A várandósság ideje alatt a megváltozott testarányok következtében, illetve a gyermek cipelése közben könnyen felborul a gerinc (és így a test) optimális egyensúlya. Kényszertartásokat veszünk fel, azt gondoljuk úgy a "kényelmes". Pedig eközben épp ellenkezőleg izmainkra, ízületeinkre, csontjainkra plusz terheket teszünk, ráadásul aszimmetrikusan. A feszes izmok oldására és a petyhüdt izmok erősítésére, azaz testünk optimális izomegyensúlyának megteremtésére tehát a legjobb megoldás a célzott tornagyakorlatok rendszeres végzése.
Letöltéshez kattints a címre:

Mellizom Erősítő Gyakorlatok Anyukáknak

​​A női mell maga a nőiesség szimbóluma. Általa kifejezésre jut a romantika, a művészi szépség, a nőiesség, az anyaság és az erotika. Számtalan tényező közrejátszik milyenségében... Bárhogy is legyen, lehet még mutatósabbá és vonzóbbá tenni keblünket, vagy megőrizni szépségüket: egy kis edzéssel. Megéri egy kis erőfeszítés a minőségi változásért...
A várandósság előtt, közben és után (gyermekágyi időszakban - első 6 hét, illetve szoptatás ideje alatt - 6. héttől a szoptatás befejezéséig) is bátran végezhetünk mellizom erősítő gyakorlatokat figyelembe véve a mellfeszülésének mértékét.

Letöltéshez kattints a címre:

Far- és combizom Erősítő Gyakorlatok  Anyukáknak

​​Vannak bizonyos testrészek, amikkel nehezen birkózunk, még ha rendszeresen edzünk is. Ilyen például a popsi domborulata és a comb egyes görbületei. Ezek azok a „problémás” területek, ahol először jelentkezik a narancsbőr, ahova - alkattól függően különböző mértékben- fokozottan rakódhat le a felesleg. a várandósság ideje alatt, és utána is bátran lehet végezni, persze mérsékelt terheléssel. Nemcsak megjelenésünket, de közérzetünket is erősen befolyásolja testünk fizikai állapota. De mit tehetünk e kényes területek - a popsi és a comb- „karbantartásáért”?

Letöltéshez kattints a címre:

Hasizom Erősítő Gyakorlatok Anyukáknak

A várandósság után igazi kihívást jelent visszanyerni a szép, lapos hasat. Ám nem lehetetlen. Kisgyermekünket akár „súlyzóként” is bevonhatjuk a tornába. Ami nekünk edzés, az számára élmény és szórakozás lesz.

 Letöltéshez kattints a címre:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése